Binnenkijken bij

Chantal en Jeroen

Dagelijks staan we met veel plezier te koken.

“We hebben een mooie, moderne keuken gekocht bij Stein Keuken.” Chantal Berends, haar man Jeroen Brouwers en de kinderen Dominique en Raoul zijn er blij mee. “Dagelijks staan we met veel plezier te koken.”

“We zijn culinair ingesteld. Meestal koken we iedere dag, soms voor twee dagen tegelijk. Ik heb deels een Indische achtergrond, dus Indische gerechten komen geregeld op tafel. We maken weleens gebruik van receptuur, maar soms is het ook ‘een beetje van dit en een beetje van dat’, precies zoals onze oma’s deden. Onze oudste zoon begint gezellig mee te doen en de jongste bakt vooral eieren.”

“Ruimte, gemak en uitstraling. Daar draait het om in deze keuken. Het is een prachtige witte hoogglans keuken in combinatie met hout en rvs. De keuken heeft daardoor een strakke, maar ook warme uitstraling. Jeroen en ik houden van design, maar het liefst in combinatie met natuurlijke materialen zodat de inrichting niet kil en afstandelijk wordt. Daarin zijn we geslaagd.”

“Onze keuken is uitnodigend. Als één van ons aan het kokkerellen is, gebeurt het nog weleens dat vrienden of familie er gezellig bij komen staan met een wijntje in de hand. Of ze nemen even plaats op het verlaagde gedeelte. Een fijn moment is als we – als gezin – gezellig samenkomen in de keuken bij de bereiding van het avondeten en even de dag doorspreken.”

“De keuken is voorzien van alle gemakken en nieuwe snufjes. Maar in plaats van de gebruikelijke vier of vijf gaspitten, hebben wij bewust gekozen voor drie geïntegreerde pitten. Zeer tot onze tevredenheid. Ze staan op ruime afstand van elkaar, waardoor grote pannen erop kunnen staan. Meer pitten zijn gewoon niet nodig. Wel maken we tevens graag gebruik van de oven.”

“De combi-oven gebruiken we steeds meer. Je hebt veel minder olie en boter nodig bij de bereiding van gerechten en de smaak blijft goed behouden. Waar we ook heel tevreden over zijn, is de lage opstelling van de kasten. De schalen en borden staan nu onder de oven en koelkast en dat bevalt prima. De hoge kasten missen we helemaal niet!”

“We zijn zeer tevreden over hoe Stein Keuken deze keuken heeft ontworpen, uitgebreid en geïnstalleerd. Gertruud Kerkhof van Stein Keuken heeft goed met ons meegedacht. Onze wensen zijn uitstekend vertaald en ook de installatie en afwerking zijn prima verlopen. Alles was tot in detail afgestemd en niets was hen te veel. Ook de service is meer dan goed. Als er iets aangepakt of opgelost moet worden, zit Stein Keuken erbovenop. Geweldig!”