Binnenkijken bij

Danny en Tessa

Landelijke accessoires maken het plaatje compleet

‘Onze keuken van Stein Keuken past helemaal bij ons huis uit de jaren dertig. We zijn er blij mee!’

Danny en Tessa zijn erg tevreden over hun landelijke keuken: ‘Stein Keuken heeft twintig jaar geleden een keuken bij mijn ouders geplaatst. Die ziet er nog steeds tiptop uit. Dat was voor ons een belangrijk argument om met Stein Keuken in zee te gaan.’ Zij waren niet alleen zeer tevreden over de uitstekende kwaliteit van de keukens, maar zij waren ook zeer te spreken over de persoonlijke betrokkenheid van Stijn en Gertruud. Dat leverde een mooi, passend ontwerp op.

Prachtig fornuis
De eigentijdse keuken heeft een mooie, landelijke uitstraling. ‘Het gasfornuis van Smeg past daar heel goed bij, met zes pitten en een dubbele oven. Echt de oogappel van onze keuken’, zegt Danny enthousiast. Tessa staat graag te kokkerellen in deze fraaie, landelijke keuken. Door haar kookkunst verschijnen geregeld heerlijke gerechten op tafel. ‘Het is altijd een gezellig momentje als zij staat te koken en we nemen al pratend de dag even door’, vertelt Danny.   

Mooie details
De op maat gemaakte keuken van Danny en Tessa heeft prachtige details. Zo heeft de afzuigkap een mooie sierlijst en passen de grepen perfect bij de landelijke uitstraling van de keuken. Ook de tegelvloer past in alle opzichten bij de keuken. De landelijke accessoires en de buffetkast maken het plaatje compleet. ‘De keuken is helemaal naar onze zin’, besluit Danny.